Salvamonitiștii din Bușteni au urcat, duminică, de cinci ori pe traseele din Bucegi, solicitați de turiști care fie s-au accidentat pe munte, fie au fost doborâți de oboseală sau care au rămas blocați în zone greu accesibile.

“Încă o zi plină pentru noi, cu nu mai puţin de cinci intervenţii. Trei dintre ele au fost pe Platoul Bucegi, unde două femei din grupuri diferite, au suferit traumatisme la genunchi şi gleznă, iar o alta s-a ales cu politraumatisme prin cădere la membrele superioare şi inferioare. O altă intervenţie a fost pe Valea Spumoasă, cu doi cetăţeni străini blocaţi într-o zonă greu accesibilă, iar ultima acţiune a fost pe Jepii Mici, cu un bărbat de aproximativ 60 de ani, epuizat fizic şi transportat cu targa. Salvamontiştii din Buşteni şi Prahova s-au împărţit în mai multe echipe pentru a putea face faţă solicitărilor”, a anunțat Salvamont Bușteni.

Articolul precedentRazie în Obor Ploieşti. Peste 50 de amenzidate de Poliţie şi bunuri de mii de lei confiscate
Articolul următorCod galben de furtuni și ploi abundente în Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.