Apar informații noi în cazul fetiței tranșate și incendiate, al cărei trup a fost găsit lângă un cimitir din Arad. După ce a fost reținut pentru 24 de ore, ca principal suspect, tatăl vitreg al micuței a făcut declarații care schimbă radical perspectiva asupra a ceea ce s-a întâmplat. Practic, versiunea bărbatului este că totul a pornit de la un accident cu final tragic. 

Mai precis, bărbatul de 23 de ani, care trăia de mai bine de un an în concubinaj cu mama fetiței, susține că micuța ar fi alunecat în timp ce-i făcea baie, s-a lovit la cap și a murit.

Totul s-ar fi întâmplat sâmbătă, când mama copiilor era la spital, pentru a naște, iar tatăl vitreg a rămas acasă cu cei 2 copii, fetița de 4 ani și fratele ei, în vârstă de 3 ani.

După accident, bărbatul susține că s-a speriat, a pus trupul neînsuflețit într-un geamantan, a comandat un taxi și a aruncat cadavrul pe câmp, însă nu l-a incendiat. Oamenii legi nu au reușit să afle, deocamdată, cum a explicat suspectul dispariția micuței în fața mamei. 

Femeia și cei 2 copii, un bebeluș și băiatul de 3 ani, au fost conduși la un centru al DGASPC.

Sursa: Realitatea de Arad

Articolul precedentAccident mortal pe DN1.Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară
Articolul următorCeață densă pe mai multe drumuri din Giurgiu, Ilfov și Prahova