În Monitorul Oficial a fost publicat ordinul comun emis de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății, privind condițiile în care elevii din clasele care trec la activitate on-line, după confirmarea unor cazuri Covid, pot reveni la cursuri față în față.

“Testarea elevilor se realizează în a 8-a zi de la data confirmării cazului pozitiv de către cadrul medical din unitatea de învățământ sau, acolo unde nu este posibil, de către o echipă mobilă din cadrul DSPJ/DSPMB. Până la efectuarea testului, elevii continuă activitatea didactică în regim on-line. Elevii al căror test efectuat în unitatea de învățământ este negativ, precum și elevii care prezintă în a 8-a zi de la data confirmării cazului pozitiv rezultatul certificat negativ al unui test antigen rapid sau RT-PCR, efectuat în ultimele 24 de ore, pot relua cursurile cu prezență fizică. Elevii care nu se prezintă la testare sau care nu prezintă rezultatul certificat negativ al unui test antigen rapid sau RT-PCR efectuat în ultimele 24 de ore reiau cursurile cu prezență fizică după 14 zile de la suspendarea acestora”, se arată în ordin.

Articolul precedentDezvăluiri incredibile despre pușculițele și sponsorii președintelui Iohannis – Culisele statului paralel, duminică, ora 21:00
Articolul următorCirculație în condiții de carosabil umed pe Autostrada A3 și pe DN1 (Ploiești – Brașov)