Poliția Prahova a anunțat că derulează cercetări în urma unui scandal izbucnit, duminică seară, între mai multe persoane, în zona Parcului Municipal Vest. Se pare că totul ar fi pornit de la un conflict în trafic. Două persoane au fost bătute, iar unul dintre agresori le-a împușcat, apoi, cu un pistol tip airsoft.

O persoană a fost reținută, pentru 24 de ore, iar o a doua este de asemenea cercetată. Potrivit unor surse, foarte probabil, și cu privire la aceasta va fi luată aceeași măsură.

“La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 21:00, Poliția Municipiului Ploieşti a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că, în zona Parcului Municipal Vest Ploieşti, două  persoane sunt lovite.

La fața locului s-au deplasat polițiştii, care au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbați ar fi fost loviți în zona capului cu pumnii, fiind folosit şi un obiect contondent.

Ulterior unul dintre agresori ar fi tras cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic,  nesupus autorizării, asupra lor, provocându-le leziuni în zona spatelui şi membrelor superioare. Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală pentru a acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, agresorii fiind conduși la sediul poliției unde în prezent se administrează probatoriu în cauza, unul dintre autori fiind deja reținut pentru 24 de ore”, a anunțat IJP Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova