O glumă proastă îi va costa scump pe doi tineri din Ploiești. Aceștia s-au ales cu dosar penal după ce au blocat două intersecții din oraș și au ieșit dezbrăcați din mașinile pe care le conduceau.  

“Cu privire la materialul video ajuns în spațiul public în care doi tineri opresc autoturismele în trafic și efectuează acte de exhibiționism, vă aducem la cunoștință următoarele:

Cei doi au fost identificați. Pentru situația filmata în Ploiesti, în zona Caraiman (sesizată poliției prin 112), unul dintre ei a fost adus aseară la sediul poliției, fiind sancționat contravențional pentru tulburarea ordinii publice. Celălalt a fost citat procedural, urmând fi aplicate măsuri legale în consecință.

De asemenea, în cauză au fost demarate cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de așezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulația pe drumul public (art. 339 alin.3 Cod penal) și ultraj contra bunelor moravuri (art. 375 Cod penal)”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Iată imaginile video în urma cărora cei doi tineri s-au ales cu dosar penal.

Articolul precedentStrat de zăpadă şi circulaţie în condiţii de iarnă, pe drumurile naţionale din judeţul Prahova
Articolul următorBani de la Compania Naţională de Investiţii pentru construirea Sălii de sport a C. E. “Virgil Madgearu” din Ploiești