Fostul ministru Sorin Frunzăverde a murit în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Acesta suferea de mai mulți ani de o boală extrem de gravă și se retrăsese din politică și din viața publică.

Sorin Frunzăverde a fost membru fondator al FSN, președinte al Camerei de Comerț din Reșița, președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și deputat de Caraș-Severin. El a deschis prima listă la alegerile europarlamentare din partea PD.

A fost ministru în mai multe guverne, al Apelor și Pădurilor,al Mediluiu, Turismului și, de două ori, a deținut portofoliu de ministru al Apărării. Tot el ar fi fost nominalizat pentru a ocupa portofoliul de la Interne în momentul ruperii USL.

Sorin Frunzăverde a fost și cadru didactic la Universitatea ”Eftimie Murgu” din Reșița și a avut două doctorate, al doilea în științe militare.

În anul 2015 mandatul său a fost încheiat înainte de termen după ce DNA i-a făcut un dosar pentru corupție, dosar în care a și fost condamnat cu suspendare.

Articolul precedentCancerul mamar ar putea fi depistat cu un simplu test de sânge, cu cinci ani înaintea primelor simptome!
Articolul următorHipodromul Ploieşti: cine a câștigat reuniunea din acest weekend!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.