O glumă proastă a trimis joi trei eleve de la Liceul  Tehnologic din Bălţeşti la spital. Un coleg a pulverizat spray lacrimogen în toaleta fetelor, iar acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma inhalării substanţei iritante. În urma verificărilor, polițiștii l-au identificat pe făptaș, un elev de 16 ani. Acum acesta s-a ales cu dosar penal pentru  săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Potrivit IPJ Prahova, din primele verificări se pare că un tânăr de 15 ani, elev în clasa a 9-a la Liceul Tehnologic Bălțești, ar fi introdus în incinta unității de învățământ un spray iritant-lacrimogen cu ardei, iar în jurul orelor 11:00, un coleg  de-al său, în vârstă de 16 ani (clasa a 10-a), l-ar fi utilizat în toaleta băieților.

În urma evenimentului, trei eleve cu vârste cuprinse între 16-17 ani (2 eleve clasa a 10-a, o elevă clasa a 11-a), au acuzat o stare de rău, fiind solicitată ambulanța. Tinerele au fost asistate medical la fața locului și ulterior transportate la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, sub supravegherea și coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Articolul precedentAtac armat într-o casă în care peste 30 de persoane urmăreau un meci de fotbal: patru morți și șase răniți
Articolul următorCisternă răsturnată pe DN1B, la Mizil. Sunt scurgeri de combustibil. Trafic restricționat