Un ploieștean a fost amendat și va fi cercetat pentru lovire sau alte violențe după ce ar fi agresat doi locatari ai unui bloc din cartierul ploieștean Nord. Scandalul a pornit de la zgomotul produs în apartament.

Comunicatul IPJ Prahova

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul și soacra sa ar fi fost agresați de către un vecin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta dar și soțul acesteia în vârstă de 34 de ani care a declarat faptul că în timp ce se afla în fața blocului împreună cu mama sa, la un moment dat, în urma unor discuții în contradictoriu au fost loviți de către un vecin.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova care le-a acordat îngrijiri medicale de specialitate persoanelor vătămate, acestea refuzând deplasarea la spital.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoarea de 200 de lei, conform Legii nr.61/1991.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentReguli noi pentru construcția grădinițelor, elaborate de Ministerul Dezvoltării
Articolul următorAPP somează Parlamentul „să renunțe la creșterile salariale nesimțite pentru președinte, miniștri și parlamentari: „Să ceară SCUZE poporului român!”