Anul școlar 2018 – 2019 începe pe 10 septembrie fără lapte și corn. Cei aproximativ 72.000 de elevi din Prahova beneficiari ai programului guvernamental Lapte și Corn nu vor primi produsele alimentare.

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, a estimat că licitația pentru desemnarea agenților economici care vor furniza produsele alimentare în școli, în cel mai fericit caz, va fi finalizată la jumătatea lunii octombrie.

Asta în condițiile în care procedura pentru Lapte și Corn a fost începută la jumătatea lunii iulie. De vină ar fi mai mulți factori, unul dintre ei fiind și întârzierea cu care au fost aprobate normele metodologice de aplicare a programului.

Articolul precedentSinaia, gazda celui mai mare festival de pe Valea Prahovei! Gheorghe Zamfir, Carla’s Dreams, The Motans și Lidia Buble, pe scena la Sinaia Forever
Articolul următorO cisternă a rămas împotmolită în betonul turnat pe DN1, la Bărcănești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.