Pompierii  au intervenit, luni dimineață, pentru stingerea unui incendiu violent izbucnit la o locuință din Lipănești. Din păcate, în urma recunoașterii efectuate la fața locului, au găsit și trupul unei victime.  Este vorba despre o  femeie în vârstă de 65 de ani, proprietara locuinței, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

Incendiul a izbucnit în locuinţa din Lipănești în jurul orei 3.50, iar ISU a intervenit cu două echipaje de pompieri și o ambulanță Smurd.

ISU Prahova a anunțat că, la sosirea acestora, incendiul se manifesta generalizat la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp.

Flăcările au fost lichidate după aproape două ore, în jurul orei 5.40, iar ulterior pompierii au putut și cauza declanșării. Se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Articolul precedentAcțiune a Poliției Rutiere la Ploiești și în alte șase orașe din Prahova
Articolul următorPercheziții la hoții de lemne din Sângeru, Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.