Fostul consilier local Cristina Enache a scris câteva rânduri pe blog-ul personal în care face o analiză asupra mandatului primarului municipiului Ploiești, Adrian Dobre. Exclusă din PNL chiar de liderul liberalilor ploieșteni la începutul lunii martie a anului 2017, pe motiv că s-a obținut un rezultatul slab la alegerile parlamentare din 2016, Cristina Enache a susținut, pe scurt, că nu s-a schimbat nimic în Ploiești în ultimii doi ani de când a părăsit Consiliul Local.

”Domnule primar Dobre, sunteți în cădere liberă!

Probabil că titlul vi se pare dur, dar nu face decât să reflecte realitatea.

Să nu priviți acest articol ca o formă de atac! Eu nu am uitat că, până nu demult, am fost colegi de partid, un aprig susținător și apărător al dumneavoastră,  un consilier local vocal și capabil!

Vizionând de curând discursul pe care l-am avut în ultima ședință de consiliu local (îl puteți urmări aici ) realizez, cu dezamăgire, că nu s-a schimbat nimic în Ploiești. Aș putea spune că nu doar „profeția” în legătură cu plecarea altor consilieri PNL s-a împlinit, ci și cea în care am afirmat că proiectul spitalului este mort din fașă.

Acel Ploiești care făcea istorie având prima rafinărie din lume, „capitala aurului negru” este în moarte clinică. În acest moment, Ploieștiul poate „face istorie” prin munții de gunoaie, prin  incapacitatea de a asigura nevoile de bază ale unei societăți din secolul XXI.

Conceptul de smart-city este doar un vis într-un oraș în care serviciul de deratizare și dezinsecție nu a putut fi asigurat timp de 2 ani consecutiv, într-un oraș în care riscul de a rămâne fără apă caldă începând cu prima zi a lunii Mai este iminent.

Domnule primar, la Cluj se instituie regula bunului simț și nu mai poți circula cu mijloacele de transport în comun fără a risca să primești o amendă dacă ești nespălat. Ploieștenii au nevoie de viză să meargă la Cluj începând cu luna Mai?

Cred ca trăim epoci diferite. Ne reîntoarcem în medieval?

Mă surpinde atitudinea și discursul dumneavoastră. Și un novice în ale politicii știe că nu te poți folosi de „greaua moștenire” decât în primul an de mandat. După un an începem noi (ploieștenii) să punem la îndoială competența edilului.

O singură întrebare am pentru dumneavoastră: Care credeți că sunt așteptările ploieștenilor după 3 ani de mandat cu ZERO realizări?

Îmi voi permite singură să vă răspund. FINALUL MANDATULUI!

Și în acest caz nu vor aștepta să luați o decizie, vă vor trimite ei acasă”, a scris Cristina Enache pe pagina blogul personal.

 

După excluderea din PNL, Cristina Enache a stat departe de mediul politic o bună perioadă de timp. Asta până la sfârșitul lunii februarie, când a decis să înscrie în ALDE Prahova alături de  doctorul Bogdan Nica, fost vicepreşedinte PNL Prahova, fost secretar general al Ministerului Sănătăţii şi preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, doctorul Ion Luchian, fost preşedinte al PNL Prahova, fost senator şi deputat, Dragoş Gunia, fost consilier judeţean şi deputat liberal, Daniel Puiu Neagu şi Aurelian Tudor, consilieri locali PNL în Consiliul Local Ploieşti, Paulica Drăguşin, fost consilier municipal din partea PNL Ploieşti, Cristian Irimescu, om de afaceri, fost preşedinte PNL Ploieşti și Mihaela Toma, preşedinte a Organizaţiei Femeilor Liberale din Prahova.

 

Vă reamintim faptul că, în momentul aderării în rândul liberalilor și democraților prahoveni, aceștia au susținut că vor să îi fie alături lui Andrei Volosevici în viitoarea campanie locală din 2020.

 

Articolul precedentLupii au răbufnit după înfrângerea de la Timișoara: Nu meritați, nu meritați la Petrolul să jucați! Reacțiile din interiorul clubului | VIDEO
Articolul următorAccident mortal pe DN1, la Nistorești!