Un tânăr în vârstă de doar 23 de ani a murit în urma unui accident grav petrecut sâmbătă noaptea pe DN1A, în localitatea prahoveană Moara Nouă. 

Un alt tânăr în vârstă de 24 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Mașina în care se aflau cei doi băieții s-a răsturnat în urma impactului cu un cal.

Autoturismul a ajuns în curtea unui imobil, iar șoferul de 23 de ani a fost găsit inconștient, fiind declarat decedat de medicii SMURD.

În același mașină se mai afla un tânăr, de 24 de ani, care ocupase locul din dreapta conducătorului.  La sosirea echipajelor de salvare era conștiient și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Polițiștii vor stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, inclusiv cum a ajuns calul, la miezul nopții, pe drumul național.

Sursa foto: IJP Prahova

Articolul precedentFOTO Accident grav pe DN1, la Cornu. Un bărbat a decedat!
Articolul următorDN1, blocat duminică dimineață din cauza unui accident. Țeavă de gaze ruptă la Puchenii Mari!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.