Accident rutier, vineri dimineaţa, pe strada Băicoi din Ploieşti (zona din spatele Liceului 1 Mai, Bariera București).

Un SUV și un autoturism au intrat în coliziune.  Autoturismul Mercedes a ricoșat apoi, a intrat într-o casă și a dărâmat peretele unei camere.

Unul dintre șoferi, o femeie, a rămas încarcerat fiind scos de salvatorii de la ISU. Şoferiţa a fost asistată medical la locul accidentului și a refuzat transportul la spital.

Din primele informaţii, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul SUV-ului.

Conform IJP Prahova, un tânăr în vârstă de 25 de ani, aflat la volanul unui SUV, nu a respectat indicatorul ”Oprire” amplasat la intersecția străzilor Băicoi cu Inotești, şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil și ulterior a ajuns în zidul construcției.

Foto: IPJ Prahova, ISU Prahova

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Articolul precedentMesaje de Sfântul Nicolae 2019 // Felicitări de Sfântul Nicolae 2019: La mulți ani Nicolae, Nicoleta, Nicu, Nicole și Nicholas!
Articolul următorDNA a solicitat documente de la Primăria Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.