Trei corturi, garduri metalice, bănci și dozatoare de apă au fost amplasate duminică după amiază în zona intrării B a Palatului Administrativ din Ploiești. Prin aceste măsuri se dorește prevenirea aglomerației care s-ar putea crea în momentul în care președinții secțiilor de votare vor ajunge cu buletinele de vot la Biroul Electoral Județean.

Măsura inedită de amplasare de corturi și garduri metalice a fost luată în vederea desfășurării, în bune condiții, a procesului de predare a proceselor verbale cu rezultatul votului în teritoriu.

În această noapte,  peste 1.800 de persoane vor ajunge la Biroul Electoral Județean. Conform legii, pe lângă președinții secțiilor de votare și locțiitori, vor fi prezenți la BEJ operatorii de date care trebuie să predea tabletele, dar și jandarmii și polițiștii care au asigurat transportul în siguranță a rezultatelor de la votare.

Articolul precedentBuletine de vot cu ștampila de control pe prima pagina și în Prahova. NU vor fi anulate
Articolul următorCea mai tare poză! “Nu-ți place coada? Votează!”, mesajul unui șofer care se afla în trafic pe Valea Prahovei
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.