IJP Prahova cere ajutorul populației pentru găsirea criminalului de la Sotriile. 

*Facem apel la toți cetățenii care au date sau l-au văzut.*
Față de numitul Marin Laurențiu, în vârstă de 21 de ani din Șotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracțiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie, anunța polițiștii prahoveni.
Va reamintim ca sâmbătă după amiaza o tânăra a fost găsită moarta intr-o locuința din comuna Sotriile. Fata fusese omorâtă cu toporul, iar principalul suspect este iubitul adolescentei. Suspectul a mai agresat-o pe tânăra și in luna mai când aceasta a ajuns la spital înjunghiată. Atunci procurorul de caz l-a eliberat pe agresor, emițând doar un ordin de protecție pentru victima. Fiind judecat in libertate, cei doi s-au împăcat, iar din nefericire fata a plătit cu viața greseala de a-și ierta agresorul!
Articolul precedentEl este suspectul crimei din Prahova! Și-a ucis iubita de doar 17 ani
Articolul următorCriminalul de la Sotriile a fost prins
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.