Copacii şi stâlpii de electricitate căzuţi în mai multe zone din Prahova au blocat drumuri şi au avariat mai multe autoturisme.

Astfel, DN1B a fost blocat la Mizil din cauza unui arbore căzut pe carosabil. Probleme au fost şi la Ploieşti, Podenii Noi, Poiana Câmpina şi Ariceştii Rahtivani.

Astfel, în Ploieşti pe strada Zugravului, crengile unui copac au căzut pe firele electrice, în timp ce un alt copac a căzut pe carosabil, pe Bulevardul Petrolului, a anunţat ISU Prahova. Tot în municipiu, au fost probleme similare şi pe strada Pompelor, aproape de Gara de Est, dar şi pe Cosminele, în zona de vest a oraşului. Pe strada Dediţel din zona de nord a oraşului un copac a căzut peste două autoturisme.

Echipajele de pompieri au mai intervenit luni după-amiază şi în Poiana Câmpina, unde un copac acăzut pe partea carosabilă, dar şi în comuna Podenii Noi, unde doi stâlpi de curent au fost doborâţi de vânt. La Ariceştii Rahtivani, pompierii au intervenit pentru degajarea mai multor elemente de construcţie smulse de vânt.

ISU Prahova a mai intervenit pentru degajarea copacilor căzuţi pe carosabil în Ploiesti, străzile Valea Albă și pe gardul Colegiului Mihai Viteazu. La Colegiul Mihai Viteazu a fost evacuată o clasa cu 28 de elevi pentru a înlesni degajarea copacului.

Imagine