Președintele Uniunii Militarilor și Politiștilor “Mihai Viteazul” (UMPMV), Gabriel Oprea, a transmis, astăzi, un mesaj de unitate românilor, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicoale, subliniind rolul important pe care copiii îl reprezintă în viața unui stat. “Copiii reprezintă viitorul”, a spus Oprea, menționând că aceștia trebuie să aibă două simboluri ca punct de reper: Armata și Biserica.

“Astăzi, de Sfântul Nicolae, urez sănătate tuturor românilor. Cred și sper  Moș Nicolae a trecută aseară pe la fiecare copil și a lăsat câte o jucărie”, a afirmat președintele UMPMV, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS.
 
În context, liderul UNPR a subliniat că este foarte important  “România  funcționeze”, respectiv ca țara noastră “ meargă bine”.
 
“Copiii reprezintă viitorul. Viitorul, copiii noștri trebuie  aibă două simboluri: Armata și BisericaArmata pentru  suntem un stat membru NATO (…) și Biserica – <cu Dumnezeu înainte!>.
 
Românii știu  militarii din Ministerul Apărării Naționale, polițiștii, jandarmii, sunt oameni seriosi, care respectă legea, oameni care se află în primele rânduriromâni adevărați, care au jurat să-și apere țara chiar și cu prețul vieții. 
 
Cred că trebuie fim mai uniți ca oricând noi toți și să avem grijă de copiii noștri, mai ales că astăzi este Sfântul Nicolae!”, a transmis Gabriel Oprea. 
 
Un mesaj plin de emoție și empatie a fost transmis de fostul ministru de Interne și pe site-ul UMPMV: “La mulți ani cu sănătate și bucurii le urăm românilor care își serbează onomastică pe 6 decembrie! Sfântul Nicolae să va ocrotească și să va umple viață de daruri!”
 

Sursa: Realitatea Din UNPR

Articolul precedentAccident provocat de un șofer de 74 de ani, pe DN 1A. Bărbatul era băut
Articolul următorRESTRICȚIILE pentru perioada sărbătorilor de iarnă în România – Carantină obligatorie din 10 decembrie. Cine face EXCEPȚIE