O grefieră de la Curtea de Aple Ploiești a fost confirmată pozitiv ca fiind infectată cu coronavirus. Conducerea instituției a dispus mai multe măsuri de protecție a angajaților.

Biroul de Informații și Relații cu Publicul din cadrul Curții de Apel Ploiești a anunțat, într-un comunicat de presă, că salariatul confirmat pozitiv este din cadrul personalului auxiliar și că, vineri dimineață, conducerea instanței și Direcția de Sănătate Publică Prahova au stabilit măsurile ce urmează a fi aplicate, respectiv dezinfectarea în totalitate a sediului și realizarea unei anchete epidemiologice.

„Referitor la această situație sunt în curs de efectuare toate comunicările impuse de protejarea celor care își desfășoară activitatea în instanță, inclusiv procurori, avocați, experți, justițiabili.

La acest moment nu sunt date care să creeze o stare de pericol în desfășurarea activității Curții de Apel Ploiești.

Vrem să asigurăm opinia publică că protejarea sănătății personalului, a avocaților, justițiabililor și celorlalți participanți la actul de justiție reprezintă o preocupare permanentă a conducerii instanței”, se precizează în comunicatul de presă emis de Biroul de Informații și Relații cu Publicul.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Tudorel Toader, procuror comunist, apoi ministrul lui Dragnea care a “executat-o” pe Kovesi la comandă
Articolul următorExplozie de cazuri coronavirus în Prahova. Bilanțul a ajuns la 204 infectări