INCREDIBIL! Stadionul Ilie Oană din Ploiești, la un pas să fie declarat nefuncțional! Practic, OZN Arena, una dintre cele mai frumoase arene sportive din România, ar putea să își închidă porțile pentru o perioadă bună de timp, după ce Via Insolv, administratorul judiciar al SC FC Petrolul Ploieşti SA, dorește să scoată la licitație mai multe bunuri de pe stadion și care apar în inventarul fostei societăți.

Stadionul Ilie Oană din Ploiești, stadion aflat în patrimoniul municipalității și dat spre administrare către Clubului Sportiv Municipal Ploiești, este la un pas să fie declarat nefuncțional! Asta după ce reprezentanţii Via Insolv, administratorul judiciar al SC FC Petrolul Ploieşti SA ,societatea falimentară deţinută de fostul investitor al clublui ploieştean, Dan Capră, au fost prezenţi zilele trecute pe arena ploieşteană pentru a inventaria anumite bunuri care se pare că aparţin fostei societăţi.

Concret, administratorul judiciar susţine că printre facturile SC FC Petrolul Ploieşti SA s-ar afla şi anumite achiziţii făcute SC FCP SA la stadionul Ilie Oană.

Drept urmare, printre bunurile solicitate de administratorul judicianarte se numără o parte din instalaţia de sonorizare, din nocturnă, investiţii în sediu, dotări loje etc.

Investiţiile au fost făcute de club înainte de darea în folosinţă a arenei, investiţii care se ridică la aproximativ 40.000 de euro!

Dacă aceste bunuri au fost cumpărate de club, iar Via Insolv va face dovada cu documente, acestea urmează să fie scoase licitaţie!

În aceste condiţii, stadionul Ilie Oană ar putea deveni nefuncţional!

Articolul precedentAtenție, șoferi! Trafic blocat pe DN1A, în zona localității Valenii de Munte
Articolul următorPrimăria Ploiești vrea să achiziționeze noi mijloace de transport în comun cu fonduri UE