ANM a emis o informare meteo pentru perioada 11 aprilie, ora 15 – 15 aprilie, ora 10 valabilă și în Prahova. Fenomene vizate: ploi și instabilitate atmosferică.

În intervalul menționat va ploua temporar în toate regiunile și vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice, mai însemnate cantitativ în sud-vestul, sudul și sud-estul țării. La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, în special în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură.

Cantitățile de apă vor depăși local – în perioade scurte de timp sau prin acumulare în intervale de 24 de ore – 15…20 l/mp, iar izolat, mai ales în Oltenia, Muntenia și zonele montane aferente, 30…40 l/mp” transmite ANM.

Potrivit prognozei meteo, vremea va deveni frumoasă la Ploiești abia miercuri, 17 aprilie, însă temperatura maximă nu va depăși 12 grade.

Articolul precedentAutobuz cu 12 pasageri, intrat într-un stâlp la Balta Doamnei! 100 de locuințe fără curent!
Articolul următorFamilie îndoliată într-un accident la Cocoreștii Colț! Tatăl decedat, cei 4 fii răniți grav!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.