La împlinirea a 70 de ani de existență a Teatrului Toma Caragiu din Ploiești, conducerea instituției a anunțat câteva inițiative culturale. Astfel, începând cu data simbolică de 4 martie 2019 (simbolică întrucât a fost data morții tragice a marelui actor al cărui nume îl poartă teatrul ploieștean) vor fi organizate ”Conferințele de la Teatru”.

La prima ediție, invitați vor fi Ion Caramitru și violonistul Adrian Naidin. Următoare ediții îi vor aduce în fața publicului din oraș pe Mircea Dinescu și pe Emil Boroghină, directorul Teatrului Marin Sorescu din Craiova și inițiator al Festivalului William Shakespeare.

O altă inițiativă, cu un profil ceva mai popular, o constituie Garden Party, un eveniment organizat pe Hipodromul Ploiești în data de 31 mai, ce va include invitați speciali, demonstrații de călărie, concerte.

În sfârșit, o altă inițiativă, menită a câștiga și a fideliza public pentru instituția de cultură, o constituie Gift Card-urile cu ajutorul cărora posesorii lor pot merge la două sau cinci spectacole de teatru diferite.

La conferința de presă a fost prezent și viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea. ”Serbăm 70 de ani de existență a Teatrului Toma Caragiu din Ploiești. O vârstă superbă, care ne obligă să continuăm să sprijinim proiectele frumoase ale echipei de conducere a teatrului. Doamna Mihaela Rus a demonstrat că se poate face cultură la nivel înalt și în așa-numitul Oraș al Aurului Negru și o felicit pentru toate ideile, uneori nebunești, pe care le pune în practică, dând dovadă de un profesionalism desăvârșit!”, a declarat viceprimarul.

Articolul precedentColegiul “Jean Monnet” va fi rebotezat Colegiul Naţional Pedagogic “Regina Maria” Ploieşti
Articolul următorVor avea loc lucrări la pasarela de la Centura de Est a Ploieștiului. Traficul rutier va fi deviat pe rute ocolitoare
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.