Nunta fostului principe Nicolae cu Alina Maria Binder se apropie. Evenimentul va avea loc la Sinaia pe 30 septembrie. Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Ilie, iar petrecerea la Casino Sinaia. Localnicii și turiștii așteaptă și ei cu nerăbdare nunta. Aproape toți și-ar dori să se numere printre invitați.

La nuntă și-au anunțat deja participarea invitați din 13 țări, printre oaspeți urmând să se regăsească ambasadori și membri ai unor familii regale. Prin urmare, este de așteptat ca măsurile de securitate să fie stricte. Circulația rutieră, între Biserica Sfântul Ilie și Cazinoul din Sinaia unde va avea loc petrecerea ar putea fi închisă pe 30 septembrie.

Nu este cert, însă, dacă la eveniment va participa și Principesa Margareta, Custodele Coroanei, mătușa fostului principe Nicolae, căruia acestuia i-ar fi cerut să-i fie chiar nașă de cununie.

Viitorii miri au declarat că au ales să aibă o nuntă tradițională, iar pentru Sinaia au optat deoarece este un oraș cu semnificație deosebită în istoria familiei fostului principe Nicolae. Tot la Sinaia s-a căsătorit și Principesa Ileana, fiica regelui Ferdinand, în urma cu 70 de ani.

Articolul precedentMinistrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, vine în Prahova la acțiunile de ecologizare de Ziua Curățeniei Naționale
Articolul următorBiciclist omorât, la ieșirea din Ploiești, de un tânăr beat și fără permis
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.