Mai mulți locuitori din Prahova au sesizat, duminică seară, că au rămas fără curent electric, fără nicio atenționare din partea operatorului care furnizează acest serviciu. Inclusiv zona Bereasca din Ploiești a fost afectată de întreruperea de curent electric. Totul s-ar datora faptului că un transport agabaritic a tranzitat mai multe localități din județ.

Primele sesizări s-au înregistrat, duminică seară, începând cu ora 20.00, la dispeceratul Primăriei Ploiești, unde cetățenii au reclamat faptul că nu există iluminat public pe mai multe străzi din Bereasca.

Potrivit reprezentanților Regiei Autonome de Servicii Publice (RASP) Ploiești, operatorul care furnizează acest serviciu a comunicat că se va întrerupe iluminatul public și alimentarea cu energie electrică în zona Bereasca și pe strada Ștrandului din cauza transportului agabaritic, fără a da detalii cât anume va dura perioada în

Sesizări cu privire la întreruperea de curent electric au existat și în localitățile Ploieștiori și Bucov, însă numărul localităților afectate vizează toate localitățile străbătute de transportul agabaritic.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorMarian Munteanu: „PNL a avut o șansă de acum 5-6 ani, PSD a făcut ceva, e posibilă o a treia forță între ele două” – Ce soartă va avea AUR