Pompierii de la ISU Prahova au intervenit, sâmbătă dimineața, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la locomotiva unui tren de marfă, care circula pe ruta Ploiești – Valea Călugărească. Intervenția a avut loc în jurul orei 5.30, iar ISU Prahova a deplasat la locul incendiului trei echipaje de pompieri cu autospeciale cu apă și spumă și un echipaj Smurd.

Garnitura avea în componență 27 de vagoane încărcate cu benzină și motorină și se deplasa de la Brazi la Fetești. Incendiul a avut loc în apropiere de localitatea Pantazi. Nicio persoană nu a fost rănită.

Incendiul a izbucnit la compartimentul motor, iar la sosirea pompierilor focul cuprinsese deja întreaga locomotivă. Aceasta a fost decuplată de restul garniturii și s-a intervenit la localizarea și stingerea incendiului.

În jurul orei 6.30, incendiul a fost lichidat, iar locomotiva va fi transportată în Gara Ploiești Est.

Articolul precedentVIDEO/ FOTO O femeie a decedat într-un accident petrecut pe DN1D la intersecția Fulga – Drăgănești
Articolul următorMiting aviatic la Strejnic! Închiderea Campionatului Mondial de Acrobatie cu Avionul
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.