Mircea Geoană a ieșit la atac! Numărul doi în NATO critică partidele că nu au anunțat oficial candidații pentru alegeri. Geoană susține: „este prima dată în 25 de ani când nu se știu candidații la prezidențiale pentru că este evident că nu au candidați de calibru pentru a putea fi aleși de către români”.

Mai mult, în declarațiile făcute Geoană susține că: „am trecut prin prea multe în viața mea și sunt un om mult prea înțelept și să o spun și pe aia, joc și la altă ligă ca să mă las afectat de astfel de comentarii. Nu tratezi un fost coleg așa și mai ales un lider atât de important.

Ei ar trebui să fie mândri de faptul că unul care a condus PSD-ul a ajuns să fie un personaj atât de important, ar trebui să fie mândri și neapărat să-mi propună mie să fac ceva, deși au făcut-o. Declarațiile vin în condițiile în care, secretarul general al NATO a afirmat că Marcel Ciolacu și liderii PSD s-au dus la el în birou să îi propună să candideze la Președinția României susținut de partid”.

MIRCEA GEOANĂ, ATAC LA PSD. CE SPUNE DESPRE CANDIDATURI

“Este prima dată în istoria de 25 de ani a alegerilor româneşti când nu se ştiu candidaţii la prezidenţiale. (…) Prima dată. Suntem în luna aproape martie, au devansat şi alegerile pentru septembrie, din motive pe care, poate, le vom comenta… pentru că este evident că nu au candidaţi de calibru pentru a putea fi aleşi de către români într-un moment atât de complicat şi au nevoie. (…)

Eu am fost coleg cu mulţi dintre ei şi nu mă dezic de cine sunt şi de cine am fost. Nu mă dezic nicio secundă. Eu nu spun că ei nu sunt buni sau nu ar fi buni pentru partid, pentru Guvern, pentru acel tip de nivel. Da, pot să şi continue, nu e o problemă, nu avem nicio dispută aici. Dar, pentru preşedinte, lumea aşteaptă un profil, un calibru, un tip de experienţă, un tip de soliditate pe care ei nu îl văd astăzi în aceste partide”, a spus Mircea Geoană.

“Am trecut prin prea multe în viaţa mea şi sunt un om mult prea înţelept şi să o spun şi pe aia, joc şi la altă ligă ca să mă las afectat de astfel de comentarii. Eu sunt convins că majoritatea celor din partide nu sunt de acord cu astfel de afirmaţii. Nu tratezi un fost coleg aşa şi mai ales un lider atât de important. Ei ar trebui să fie mândri de faptul că unul care a condus PSD-ul a ajuns să fie un personaj atât de important, ar trebui să fie mândri şi neapărat să-mi propună mie să fac ceva, deşi au făcut-o. E altă discuţie, deci nu mă interesează!”, a mai spus acesta.

Articolul precedentRevin ninsorile în luna martie, în România. Prognoza AccuWeather
Articolul următorRusia: Funeraliile opozantului Aleksei Navalnîi vor avea loc pe 1 martie, la Moscova