În exclusivitate la Culisele Statului Paralel, liderul PNL Nicoale Ciucă vine cu toate răspunsurile așteptate de telespectatorii Realitatea Plus. 

PRINCIPALELE DECLARAȚII AICI

Trebuie să ne temem de escaladarea conflictului la graniță?

”Se poate vorbi de o probabilitate, dar este redusă. Asta nu înseamnă că nu trebuie să discutăm și că nu trebuie să trebuie să ne luăm toate măsurile de descurajare, ceea ce s-a discutat atât la nivelul tutuor instituțiilor de apărare, cât și la nivel al Alianței nord-atlantice. În prezent, această linie de contact se află pe același aliniament ca la începutul conflictului și sperăm să nu avanseze.”

Serviciul militar obligatoriu nu se va reintroduce. Există în prezent serviciul voluntar pentru militarii în rezervă. Nu există această discuție (despre reintroducerea serviciului obligatoriu – N.R.) în prezent.”

De ce comasați alegerile?

”Este o discuție care continuă, sperăm ca la finele săptmâmii să luăm o decizie.

Orice discuții pe funcții, în momentul de față, nu ar trebui să fie pe agenda de negocieri, pentru că i s-ar părea incorect pentru români. Este absolut corect ca funcția de președinte să fie rezultatul votului poporului.”

Ați susține la Primăria Capitalei un candidat PSD?

”Aș susține un candidat PNL la primăria Capitalei și întotdeauna există și a treia soluție, motiv pentru care PNL își pregătește armata/activul de partid pentru a-și susține candidatul.”

L-ați susține pe Ciolacu la președinție?

”Nu sunt membru PSD, sunt PNL și voi susține întotdeauna un candidat de la PNL. Partidul nu poate să nu aibă un candidat la alegerile prezidențiale.”

L-ați susține pe Geoană la președinție?

”V-am răspuns mai înainte că voi susține un candidat PNL.”

VIDEO Aici

 

Articolul precedentCaravana Medicală își continuă misiunea la Mureș. Timp de 12 zile mureșenii vor beneficia de servicii medicale
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET