Prefectura Prahova anunță că începând cu data de 8.02.2021 în județ vor fi deschise cinci noi fluxuri de vaccinare, destinate imunizării împotriva COVID-19 a cadrelor didactice și beneficiarilor care se încadrează în etapa a II-a.

Acestea vor fi amenajate în două centre din Ploiești și Sinaia, pentru care membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova au aprobat deja schimbarea temporară a destinației în Centre de vaccinare împotriva COVID-19.

În Ploiești vor funcționa patru fluxuri la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu“ (în sala de sport), str. Aleea Școlii, nr.2.

Dintre acestea, două vor fi destinate imunizării cadrelor didactice din Prahova, iar două vor fi disponibile pentru populație.

În Sinaia va fi operaționalizat fluxul de la Școala Gimnazială „George Enescu“, B-dul Carol I, nr.36 și va fi destinat vaccinării populației.

”Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, imunizarea în aceste centre se va face cu vaccin produs de compania Moderna, iar în fiecare flux vor putea fi administrate maximum 60 de doze/zilnic” se arată în comunicatul Prefecturii.

Persoanele eligibile se pot programa pentru vaccinare indiferent dacă au sau nu asigurare de sănătate.

 

Sursa: Realitatea de Prahova