Aleșii locali au aprobat noile criterii pentru acordarea locuințelor sociale din Ploiești. Pot solicita o astfel de locuință persoanele majore, cu domiciliul în Ploiești, cu un venit mediu net lunar pe persoană, realizat în ultimele 12 luni, sub nivelul câștigului salarial mediu net lunar pe total economie, raportat de Institutul Național de Statistică.

Potrivit criteriilor aprobate la Ploiești, pot solicita o locuință socială persoanele care nu dețin în proprietate o locuință și nici nu au înstrăinat o locuință după data de 1 ianuarie 1990.

Totodată pot beneficia de o locuință cei care nu au beneficiat de sprijinul statului în obținerea de credite pentru realizarea unei locuințe.

O altă condiție este ca persoana respectivă, dar și rudele acesteia, să nu dețină, în calitate de chiriaș, o altă locuință din fondul locativ de stat.

Aleșii locali au aprobat, joi, cu majoritate de voturi, noile criterii de acordare a locuințelor sociale.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentLudovic Orban, la Culisele Statului paralel. A fost SABOTAT de Iohannis? Secretele președintelui călător – duminică, ora 21:00
Articolul următorAccident grav în Prahova. Persoană încarcerată și doi copii răniți în urma coliziunii dintre două autovehicule