Organizarea alegerilor prezidenţiale din 10 noiembrie a intrat în linie dreaptă. 157 de secții de vot vor fi amenajate în municipiul Ploiești pentru alegerile prezidențiale, care vor avea loc pe data de 10 noiembrie.

Inedit este faptul că locatarii unui bloc din Ploieşti nu vor avea cum să uite alegerile din noiembrie. Şi asta datorită faptului că una dintre secţiile de votare va funcţiona chiar la parterul blocului. Astfel, secția nr. 39 organizată în Blocului 24 B, de pe strada Mihai Bravu, nr. 214.

Secţiile de votare din Ploieşti vor funcționa în grădinițe, școli și colegii, dar și sedii ale unor instituții publice, Palatul Culturii, Direcția Județeană de Sport și Tineret Prahova, Muzeul Județean de Istorie, Clubul Sportiv Școlar, precum și sediile SC Electrica, Apa Nova, Ocolului Silvic Ploiești, SC Transport Călători Express, Cantina de Ajutor Social, un oficiu Poștal, Casa Corpului Didactic, Palatul Copiilor și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, dar și la Gara Ploiești Triaj.

 

 

Articolul precedentFOTO| Accident feroviar în Ploiești. Mașină lovită de tren pe str. Apelor
Articolul următorPericol de explozie în zona Gării Dâmbu din Prahova. Tren, blocat în stația CFR, mai multe persoane, evacuate din locuințe
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.