Trei percheziții au avut loc, marți, în Ploiești și Bărcănești, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea a două furturi. Faptele ar fi fost comise la finalul anului trecut.

Acțiunea a fost derulată de polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț și cei ai Secției nr. 4 de Poliție Ploiești, sprijiniți de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești, într-un dosar privind două furturi care ar fi fost comise la Brazi.

“În fapt, în cursul lunii decembrie 2021, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe materiale feroase și un capac de canal confecționat din fontă, aparținând unei societăți comerciale din comuna Brazi, cauzând prin activitatea infracțională un prejudiciu de aproximativ 8.000 de lei.  Cu ocazia perchezițiilor a fost identificată o mare parte din bunurile sustrase, acestea fiind înapoiate persoanei vătămate, cât și alte bunuri despre care se presupune că ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor”, a anunțat IJP Prahova în cursul zilei de azi.

Patru bărbați, reținuți pentru cele două furturi de la Brazi

Patru bărbați, cu vârste de 20, 25, 32 și respectiv 39 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar miercuri ei vor fi prezentați unității de parchet, cu propunere de luare a unor alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentarii întregii activități infracționale și completării materialului probator.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBilanț coronavirus 5 ianuarie: 4.893 cazuri noi și 30 decese
Articolul următorAlexandru Rafila, măsuri în valul 5: „Școlile trebuie să rămână deschise”