Polițiștii din Ploiești efectuează trei percheziții (la Rachieri și Moara Nouă) la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. Patru persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 23 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Ploiești efectuează 3 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

Din cercetări au rezultat indicii că, din octombrie 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, pe timpul nopții, în incinta unor societăți comerciale din zona de sud a municipiului Ploiești, de unde au sustras mai multe bunuri, precum unelte electrice, materiale reciclabile (feroase și neferoase) etc.
Acestea erau fie comercializate, fie utilizate în scop personal.

Până în prezent, prejudiciul cauzat este estimat la 10.000 de lei.

4 persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La percheziții participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploiesti

Articolul precedentPrimarul liberal din Prahova care avea un tablou cu Nicolae Ceaușescu, exclus din PNL după ce a bătut un polițist local
Articolul următorAccident grav pe Centura de Vest a Ploieștiului! Trafic restricționat
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.