Polițiști din Slănic au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară eliberate de Judecătoria Vălenii de Munte în cauze penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de producere de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare în afara unui antrepozit fiscal autorizat și deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, a anunțat Poliția Prahova.

La una dintre locațiile verificate, polițiștii au descoperit cantitatea de 1.070 litri ţuică deţinută în afara condiţiilor legale prevăzute de Codul Fiscal. “În prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Ploieşti au fost prelevate probe din cantitatea de alcool depistată în vederea stabilirii prejudiciului adus bugetului de stat, prin neplata obligaţiilor fiscale de către deţinător. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor aspectelor cauzei”, menționează IJP Prahova.

Articolul precedentSubsolul Spitalului Municipal Câmpina, inundat în urma ploii torențiale
Articolul următorVIDEO Turiști americani rătăciți în munții Bucegi
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.