Polițiștii IJP Prahova efectuează două percheziții, în județ, într-un dosar de fals informatic.

Ancheta este realizată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești. Polițiștii pun în executare două mandate de percheziție domiciliară, în orașul Băicoi și într-o comună din județ, în vederea documentării activității infracționale a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de fals informatic, în formă continuată.

“În fapt, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu profil silvic, în cursul anului 2021, ar fi introdus, în fals, într-o aplicație special destinată transportului de material lemnos, 21 de avize de însoțire, pe numele a 15 persoane, fără ca acestea să fie beneficiare ale materialului lemnos”, informează IJP Prahova.

O persoană va fi condusă la sediul poliției, pentru audieri.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentDorin Iacob, avertisment dur după ce “prietenii lui Putin” au ajuns la putere, în Italia. Pericolul din spatele partidelor extremiste de tip AUR
Articolul următorAlexandra Păcuraru, despre scandalul din jurul preotului Visarion Alexa: „Este un atac progresist. În sfânta Biserică sunt oameni de înaltă calitate duhovnicească”