• Inspectoratul Școlar Județean Prahova a publicat anunțul referitor la organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ din Prahova.

În total, sunt scoase la concurs 207 posturi, în grădinițe, școli gimnaziale, licee și colegii, centre de educație incluzivă, dar și la cluburi ale copiilor, Palatul Copiilor și Clubul Sportiv Școlar Ploiești. 

Calendarul concursului pentru directori de școli

“Începând cu data de 15 septembrie, toți cei ce doresc să ocupe o funcție de conducere, într-una din școlile prahovene, se pot înscrie pe platforma informatică dedicată, la adresa concursdirectori.edu.ro

Perioada de înscriere online este 15-26 septembrie 2021, urmând ca, pe data de 15  octombrie 2021, candidații eligibili să susțină proba scrisă.

Rezultatele finale vor fi validate pe 17 decembrie 2021, numirea în funcție având 10 ianuarie ca dată de începere a activității manageriale”, au precizat reprezentanții ISJ Prahova.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentMUTARE surpriză în PNL după congresul din 25 septembrie! Decizia lui Ludovic Orban, anunțată la Culisele statului paralel
Articolul următor5.000 de cadre didactice nu au pregătire de specialitate