Petrolul Ploiești își mărește ”Haita”! Doi juniori au semnat cu clubul ploieștean
Petrolul Ploiești își mărește ”Haita”! Doi juniori au semnat cu clubul ploieștean

Petrolul Ploiești își mărește ”Haita”! Doi juniori au semnat cu clubul ploieștean. Daniel Isvoranu şi cu mijlocaşul Antonio Cruceru au semnat cu Petrolul Ploiești. Cei doi tineri jucători urmează să evolueze pentru formaţia ploieșteană în următoarea stagiune competiţională. În cazul ambilor jucători, angajamentele se întind până la finalul sezonului 2018-2019, cu opţiune de prelungire din vara viitoare.

FC Petrolul Ploiesti a parafat, vineri, acordurile cu portarul Daniel Isvoranu şi cu mijlocaşul Antonio Cruceru, cei doi tineri jucători urmând să evolueze pentru formaţia ploieșteană în următoarea stagiune competiţională.

În vârstă de 19 ani, Daniel Isvoranu a fost împrumutat de la prim-divizionara Concordia Chiajna, iar ultima dată a apărat poarta fostei adversare a ploieştenilor din Liga a III-a, Voinţa Tr. Măgurele.

La rândul său, Antonio Cruceru (21 ani) a fost împrumutat de la Viitorul Constanţa, şi el făcând parte, în returul campionatului trecut, din efectivul celor de la Voinţa Tr. Măgurele. Format la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, Cruceru a mai evoluat pentru Academia Hagi, Chindia Târgovişte, SCM Argeş şi Academica Clinceni.

În cazul ambilor jucători, angajamentele se întind până la finalul sezonului 2018-2019, cu opţiune de prelungire din vara viitoare.

CITEȘTE ȘI:

Tensiuni la Petrolul Ploiești! Conducerea clubului ploieștean pierde susținerea fanilor

Articolul precedentSpitalul Județean de Urgență Ploiești va beneficia de noi investiții în valoare de 3,1 milioane
Articolul următorStrăzi din Ploiești, inundate după o ploaie torențială | VIDEO