La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiului acesteia i-ar fi fost sustras portofelul personal, de către persoane necunoscute.

Din cercetările polițiștilor Secției nr.1 de poliție Ploiești a reieșit faptul că, minorul în vârstă de 14 ani, în timp ce se deplasa pe strada Pădurii din municipiu a fost oprit de alți 2 minori care i-au deschis fermoarul rucsacului, pe care îl purta pe umeri și din interior au sustras un portofel, ulterior părăsind zona într-o direcție necunoscută.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat la scurt timp cei doi tineri, fiind vorba de un minor în vârstă de 9 ani și altul de 13 ani.

Bunul sustras a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești.

Totodată față de cei 2 părinți ai minorilor s-a luat măsura sancționării contravenționale conform prevederilor Legii 61/1991 cu amendă în valoare de 600 de lei.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentUniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” cere Ministerului Apărării să retragă amendamentele la recalcularea și actualizarea pensiilor militare
Articolul următorMinistrul Muncii dă asigurări: „În ianuarie, cei cu pensie sub 1.600 de lei vor primi și ajutorul de 1.200 de lei”