Ploieștiul va scăpa de țânțari și căpușe! Se semnează contractul pentru serviciile de dezinsecție, deratizare și dezinfecție! După aproximativ trei ani de așteptare, în Ploiești ar urma să aibe loc primele operațiuni de dezinsecție și deratizare. Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă faptul că, începând cu luna viitoare pe 31 mai, ar putea să fie semnat contractul pentru serviciile de dezinsecție, deratizare și dezinfecție.

Ploieștiul va scăpa de țânțari și căpușe. Se semnează contractul pentru serviciile de dezinsecție, deratizare și dezinfecție! Edilul șef al orașului a mai precizat că în urma negocierii directe, operatorul ar putea derula operațiunile în primele zile ale lunii iunie.

Ploieștiul va scăpa de țânțari și căpușe. Se semnează contractul pentru serviciile de dezinsecție, deratizare și dezinfecție! Totodată, municipalitatea  așteaptă sfârșitul lunii mai, pentru a vedea care va fi situația licitației privind serviciul DDD. Asta pentru că la sfârșitul lunii este termenul limită pentru depunerea de contestații în cazul licitației DDD.

Vă reamintim faptul că în ultima ședință a Consiliului Local Ploiești s-a stabilit ca perioada contractual pentru prestarea serviciului DDD în regim de urgență să fie de două luni, cu drept de prelungire, însă în momentul în care se va finaliza licitația, contractul să înceteze de drept.

Articolul precedentAcţiune de refacere a marcajelor montane şi de ecologizare în Bucegi
Articolul următorPloieștenii ar putea plăti un tarif mai mic la gigacalorie