Un incident grav s-a petrecut joi într-o secție de poliție din orașul Urlați. Un copil de 16 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut de agenți.

Minorul fost chemat joi la secția de Poliție din Urlați pentru clarificarea unui conflict în care fost implicat în timpul orelor, fiind elev al unei școli din localitate. Numai că, potrivit familiei și apropiaților, acesta a fost bătut de agenți, fiind lovit în zona abdomenului, în repetate rânduri.

În dimineața zilei de vineri acesta a început să se simtă rău și să acuze dureri, drept pentru care mama acestuia a solicitat sprijin medical.

Minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie pentru investigații de specialitate.

„În cursul zilei de azi, o femeie din comuna Gornet Cricov a solicitat intervenția unui echipaj medical, întrucât, fiul acesteia, în vârstă de 16 ani, ar fi fost agresat de către polițiști.

În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, care, din primele verificări, a constatat faptul că, la data de 17 martie a.c., minorul în cauză a fost invitat la sediul unității de poliție în vederea consilierii acestuia, cu privire la un conflict pe care l-ar fi avut cu un alt coleg, în incinta unei unități de învățământ.

Față de aspectele sesizate, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.” au precizat reprezentanții IPJ Prahova cu privire la acest caz.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentSens unic instituit pe mai multe străzi din Ploieşti
Articolul următorMilitar român strivit de tanc, în timpul unui exercițiu pe Poligonul Smârdan