De la începutul anului școlar și până acum, în unitățile de învățământ din județul Prahova au fost confirmați cu Covid 656 de copii și 277 de angajați, majoritatea cadre didactice, potrivit unei situații la zi transmise de Inspectoratul Școlar Județean Prefecturii Prahova.

În total, în mai puțin de o lună de cursuri, în Prahova au fost testați pozitiv 627 de elevi și 29  de preșcolari, plus 225 de cadre didactice, 45 de angajați din personalul nedidactic și auxiliar, dar și două cadre medicale. Prin urmare, în intervalul 13 septembrie – 7 octombrie, au trecut la activitate on-line 380 de clase și 30 de grupe de preșcolari din județ.

Dintre acestea, 249 de clase și 17 grupe funcționează în scenariul al doilea și în prezent, aici existând cazuri confirmate în ultimele două săptămâni: 458 de elevi, 21 de preșcolari, 170 de cadre didactice, 29 angajați din personalul nedidactic și auxiliar și un cadru medical. Restul și-a reluat activitatea după două săptămâni de activitate on-line.

În ultimele 24 de ore, peste 40 de clase și grupe din Prahova au trecut la activitate on-line, după ce 55 de copii și 19 angajați din unități de învățământ au fost testați pozitiv.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCarantină de noapte, în Ploiești. Ce modele de declarații trebuie prezentate de persoanele nevaccinate
Articolul următorBilanț coronavirus 8 octombrie: Numărul cazurilor de infectări raportate în ultimele 24 de ore a scăzut, dar înregistrăm un record al deceselor