Garda de Mediu Prahova a aplicat o amendă de aproximativ 20.000 de euro în urma controlului inopinat efectuat la o firmă din Mizil.

Comisarii de Mediu au sancționat neconformitățile în urma controlului care a vizat verificarea modului de respectare a condițiilor impuse în Autorizația de Mediu pentru domeniul de activitate de colectare, sortare și depozitare temporară a deșeurilor metalice. Amenda a fost de 100.000 de lei.

“Urmare verificărilor efectuate în teren și a documentelor puse la dispoziție s-a constatat că  operatorul economic nu a respectat condițiile stabilite în actul de reglementare, nefiind respectată suprafața  și condițiile de depozitare/stocare temporară  a tipurilor de deșeuri regăsite pe amplasament.

Astfel a fost stabilit în sarcina operatorului un program de măsuri în vederea remedierii neconformităților constatate”, au precizat reprezentanții instituției.

 

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentRotativa se amână. Nicolae Ciucă a anunțat că NU pleacă de la Guvern. Ciolacu: Este o decizie corectă
Articolul următorAPIA: “Sprijin financiar de peste 16,6 milioane lei pentru crescătorii de animale”