Polițiștii din Ploiești aflați în misiune, în weekend, au tras pe dreapta un autoturism al cărui șofer, un bărbat din Sibiu, avea permisul de conducere suspendat. A fost a patra oară, în mai puțin de un an, în care individul a fost depistat la volan.

“La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Biroului Rutier Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Blejoi, au oprit pentru control un autoturism care a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 95km/h.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Sibiu, iar în urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că acesta figurează cu următoarele mențiuni: la datele de 23 martie 2021, 30 martie 2021 și 6 mai 2021 i-au fost întocmite dosare penale pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea acest drept”, a anunțat IJP Prahova în cursul zilei de luni.

În cauză a fost întocmit “dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia i s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule”, au mai precizat reprezentanții IJP Prahova

Sursa: Realitatea de Prahova