Doi minori de 16, respectiv 17 ani sunt cercetați pentru furt calificat după ce, în cursul zilei de ieri, a fi pătruns într-un imobil din Ploiești, de unde ar fi sustras un laptop și un telefon mobil.

Cei doi ar fi intrat în locuință profitând de un faptul că n geam al imobilului fusese lăsat deschis.

“La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 11.30, două persoane ar fi pătruns într-un imobil din Ploiești, pe geamul unei camere, lăsat deschis, de unde au sustras un telefon mobil și un laptop, ulterior părăsind imobilul, pe un alt geam, ce iese în curtea unei case nelocuite.

Valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 2.600 de lei”, a anunțat IJP Prahova.

Primul a fost identificat și prins băiatul de 16 ani care, în fața polițiștilor, a recunoscut fapta comisă. Acesta a povestit că, împreună cu un prieten, ar fi pătruns prin escaladarea unei ferestre, în incinta unui imobil și ar fi sustras un laptop și un telefon mobil.

“În urma administrării materialului probator, în cursul acestei dimineți, polițiștii l-au depistat și pe cel de-al doilea tânăr, în vârstă de 17 ani, care v-a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au mai precizat reprezentanții IJP Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCristiano Ronaldo este jucătorul lui Manchester United!
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Ce mâncau românii în comunism