O șoferiță și un pasager din autoturismul acesteia au ajuns la spital în urma unui accident produs în Ploiești, în zona Bd. Petrolul. Un bărbat care nu avea permis de conducere a intrat cu mașina în autovehiculul acestora.

“La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe strada Azuga s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

Din primele verificări a reieșit că un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Inotești din municipiul Ploiești, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând  în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie.

În urma producerii accidentului, atât conducătoarea auto și un pasager din același autoturism au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a informat IJP Prahova.

Cercetările în cauză sunt derulate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAnca Alexandrescu, după ce Rareș Bogdan a fost exclus din ancheta Otopeni: „O să vedeți în continuare că tot ceea ce am spus noi se va verifica!”
Articolul următorMADR: Ajutor de 20,1 mln de euro pentru producătorii agricoli din sectorul cerealelor