Aproximativ 200 de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate de poliţiştii prahoveni, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul unui bărbat.

În cursul zilei de marţi, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Blejoi, împreună cu poliţiştii de la Postul de Poliţie Târgşorul Vechi, au pus în executare un mandat de percheziţie la domiciliul unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, informează IPJ Prahova.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că bărbatul în vârstă de 44 de ani oferea spre vânzare materiale pirotehnice, pe raza comunei Târgşorul Vechi, fără a fi autorizat în acest sens.

Cu ocazia percheziţiei, în locuinţa bărbatului a fost găsită cantitatea de aproximativ 200 kilograme de articole pirotehnice, de diferite categorii, a căror deţinere neautorizată este interzisă.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, articolele fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBilanț coronavirus 29 decembrie: 1.271 cazuri noi și 35 decese din care 2 anterioare
Articolul următorMĂSURILE pentru reducerea impactului valului 5 de COVID, făcute publice