IJP Prahova a anunțat că a demarat o anchetă în urma tragediei produse marți, la Puchenii Mari. Un tânăr de 24 de ani a murit electrocutat în timp ce efectua lucrări la rețeaua electrică.

“La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Puchenii Mari au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană s-ar fi electrocutat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 24 de ani, angajat al unei societăți comerciale de profil, care în timp ce se afla pe un stâlp de electricitate s-a electrocutat. Tânărul în cauză a fost coborât cu ajutorul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și preluat de către un echipaj medical care a constatat decesul acestuia. Corpul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCu drag, despre București! – Emisiune sărbătoare la Realitatea PLUS, cu Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin – ora 20:00
Articolul următorVoucherele sociale de 250 de lei vor fi acordate, o dată la două luni, și în 2023