COD GALBEN de VISCOL! Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de vreme extrem de rece, vânt, ninsori viscolite şi depuneri de gheaţă.

Interval de valabilitate: 28 noiembrie, ora 02 – 28 noiembrie, ora 20

Fenomene vizate: intensificări susţinute ale vântului, ninsori viscolite,strat de zăpadă, depuneri de gheaţă

În intervalul menţionat, în regiunile sudice şi sud-estice vor predomina ninsorile, în general moderate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă, local consistent. Pe arii restrânse, în special în dimineaţa zilei de miercuri (28 noiembrie) şi cu precădere în regiunile sud-estice vor fi depuneri de gheaţă.

ALERTĂ meteo. COD GALBEN de VISCOL! Temporar vântul va avea intensificări cu viteze de 40…50 km/h, iar în estul, centrul, sudul Munteniei, în Dobrogea şi în sudul Moldovei rafalele vor atinge în general 55…75 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii sub 100 m.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie, a emis şi o informare meteorologică intensificări ale vântului şi local zăpadă spulberată în sud-estul teritoriului şi vreme deosebit de rece în toată ţara

Interval de valabilitate: 28 noiembrie, ora 20 – 30 noiembrie, ora 10

În intervalul menţionat în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h, temporar în jur de 60 km/h, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopţii de miercuri spre joi (28/29 noiembrie) şi pe parcursul zilei de joi (29 noiembrie).

Vremea va deveni deosebit de rece în toată ţara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul şi centrul ţării.

Vremea se va menţine deosebit de rece până la sfârşitul săptămânii.

Articolul precedentAccident pe DN1B, la Valea Călugărească. O persoană încarcerată
Articolul următorCriza financiară își spune cuvântul la Ploiești: Fără concert de REVELION!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.