Ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au fost sesizați, în mod direct, de către un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Filipeștii de Târg, despre faptul că în seara precedentă, o persoană necunoscută l-ar fi deposedat, prin violență, de o sumă de bani și de un pachet de țigări.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări, stabilindu-se faptul că în seara de 13 februarie, în jurul orei 20.30, tânărul în cauză ar fi fost abordat pe stradă de către un bărbat pentru a-i cere bani, acesta refuzându-l.

Ulterior, tânărul a fost introdus cu forța în autoturismul condus de bărbat, fiind amenințat și lovit cu un obiect contondent, totodată, fiindu-i sustrasă din buzunar suma de 40 de lei, precum și un pachet de țigări.

Ulterior, cu ocazia opririi într-o stație de alimentare, tânărul a reușit să iasă din mașina persoanei bănuite.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Filipeștii de Târg.

În baza probatoriului administrat, față de tânărul de 20 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentVouchere de 1.500 de lei pentru studenți! Marcel Boloș anunță subvenționarea chiriei pentru tinerii vulnerabili
Articolul următorPrahova. Accident provocat de un puști cu permisul suspendat. Trei autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier