Primăria Ploiești a lansat procedura de achiziție pentru încheierea contractului Servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții «Creare pasaj de trecere între strada Depoului și strada Mimiului – podul de lemn (proiectare și execuție)”.

Valoarea estimată a contractului este de 133.773,75 de lei, fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este vineri dimineață, potrivit anunțului publicat de administrația locală. Noua pasarela va înlocui vechiul “pod de lemn”, demolat în decembrie după ani la rând în care a fost închis, din cauza stării avansate de degradare.

Contractul de execuție pentru noul obiectiv a fost semnat în toamna anului trecut. Construirea Pasajului de trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn va cota aproape 20 de milioane de lei, fără TVA, iar termenul de finalizare a lucrărilor este martie 2020.

Articolul precedentPercheziții în Prahova la mai multe firme care produc și comercializează dezinfectanți
Articolul următorPrimarul Adrian Dobre: Este demarată procedura de notificare a societății Rosal de reziliere a contractului pentru curățenia căilor publice
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.