Primarul Adrian Dobre, despre negocierile cu Veolia Energie: Sumele pe care dânșii le-au avansat sunt dincolo de orice nivel de acceptabilitate

Tensiunile dintre Primăria Ploieşti şi  Grupul Veolia ating cote alarmante. Mădălin Mihailovici a fost prezent vineri dimineață la sediul Primăriei Ploiești pentru a anunța că  Veolia Energie a îndeplinit toate condițiile necesare pentru a cere rezilierea contractului de furnizare a apei calde şi căldurii înainte de termen. Informația a fost anunțată în exclusivitate de Realitatea de Prahova.

Marți, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a vorbit pe această temă, edilul susținând că așteaptă un răspuns în scris de la reprezentanții Grupului Veolia în ceea ce privește rezilierea contractului de furnizare a apei calde şi căldurii.

Edilul șef a ținut să precizeze că nu poate accepta tarifele solicitate de societatea de termie, acestea fiind unele care nu pot fi suportate de ploieșteni.

Totodată, Dobre a declarat că, în cazul în care Veolia Energie va rezilia contractul cu Primăria Ploiești, în perioada sezonului rece,  persoanele racordate la sistemul de termoficare nu vor fi afectate în niciun fel.

“Așteptăm un punct de vedere oficial în acest sens. Cert este că nu voi accepta niciodată o majorare substanțială a prețului la termie. Sumele pe care dânșii le-au avansat sunt dincolo de orice nivel de acceptabilitate. Vorbim aici de posibilitatea ploieștenilor de a-și plăti facturile pe timp de iarnă”, a declarat  Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Declarația integrală a primarului Dobre o puteți urmări în materialele video de mai jos.

 

Articolul precedentPrahova pe locul doi în topul județelor cu cele mai multe locuri de muncă vacante!
Articolul următorPrimăria Ploiești vrea să achiziționeze un nou sistem inteligent de monitorizare video pentru tot orașul