Lanțul de magazine DM, prezent în Ploiești și Prahova, anunță retragerea unui produs cosmetic, după ce analizele de laborator au dovedit că acesta este contaminat cu o bacterie periculoasă.

Este vorba despre Essence Camouflage + Matt concealer, în nuanța 50, pe care reprezentanții lanțului îl recheamă în magazine.

„Sănătatea și siguranța consumatorilor noștri reprezintă prioritatea noastră principală. Prin urmare, am decis să emitem această rechemare și vă rugăm să nu mai utilizați produsul essence CAMOUFLAGE + MATT concealer în nuanța 50 din loturile afectate. Vă rugăm să-l distrugeți sau să-l returnați la magazinul de unde l-ați achiziționat pentru o rambursare.

În cadrul unor controale de calitate, s-a descoperit că loturile 0DBCB și 0DBCA ale produsului essence CAMOUFLAGE+ MATT concealer în nuanța 50 (warm toast), au o contaminare microbiologică. A fost detectată o bacterie de apă și de mediu care poate provoca boli în anumite circumstanțe, în special la persoanele imunocompromise.” au anunțat reprezentanții lanțului de magazine.
 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPreședintele Iohannis și liderii Coaliției au decis – salariile dascălilor cresc etapizat. Sindicatele din educație au decis să continue greva și să nu accepte oferta
Articolul următorTânăr din Ploieşti, reţinut la Târgovişte. Este bănuit că ar fi participat la şapte furturi